Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Οι κοπανατζήδες του δημοσίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Όταν κάθεσαι με μια όμορφη γυναίκα για δυο ώρες σου φαίνεται σαν δυο λεπτά. Αν καθίσεις σε μια αναμμένη σόμπα για δυο λεπτά, σου φαίνεται σαν δυο ώρες».

Η διατύπωση του Αλβέρτου Αϊνστάιν για τη σχετικότητα γύρω από το χρόνο βρίσκει σαφέστατη απεικόνιση σε ορισμένους υπαλλήλους του Ελληνικού Δημοσίου. Ο χρόνος εργασίας σε υπηρεσίες είναι και αυτός...σχετικός, με το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης να ανακαλύπτει σε ελέγχους που πραγματοποίησε, ύστερα από εντολή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, μαργαριτάρια, τα οποία, αν μη τι άλλο, προκαλούν. Μάλιστα, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, αφού στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να έρθουν στο φως όλες οι τυχόν παρατυπίες. Τι έδειξαν τα πρώτα πορίσματα;

Ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής εισόδου-εξόδου των υπαλλήλων, που κόστισε σχεδόν 19.500 ευρώ και δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία. Υπαλλήλους που κάνουν τα...στραβά μάτια, αν και είναι επιφορτισμένοι με το να ελέγχουν την τήρηση του εργασιακού χρόνου και να επιβάλλουν πειθαρχικές και διοικητικές ποινές. Αναρρωτικές άδειες που μοιράζονται αριστερά και δεξιά σαν καραμέλες.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.