Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Συνάντησε για πρώτη φορά την online αγαπημένη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα ζωή για τον πρώην παχύτερο άνθρωπο στον κόσμο
.
Ο Paul Mason ήταν κάποτε ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, ζύγιζε 445 κιλά και κατανάλωνε 20.000 θερμίδες την ημέρα. Χάνοντας περίπου 305 κιλά ο 52χρονος είδε την υγεία του αλλά και την ερωτική του ζωή να βελτιώνονται.

Η Rebecca Mountain από τη Μασαχουσέτη επικοινώνησε μαζί του μέσω Facebook, όταν είδε στην τηλεόραση εκπομπή με την ιστορία του. Και χθες, έπειτα από πολλές ώρες στο Skype και πολλές συνομιλίες στο Facebook, το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά από κοντά.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», η Mountain είπε πως μόλις έμαθε για τον Paul και τον αγώνα του το Βρετανικό Σύστημα Υγείας να αναλάβει τα έξοδα για να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να αφαιρεθούν περίπου 50 κιλά (!) επιπλέον δέρματος, έσπευσε να βοηθήσει.



«Ένιωσα να συνδέομαι μαζί του, ένιωσα την ανάγκη να τον βρω και να τον βοηθήσω», τόνισε, «είναι απίθανος, ένας αυθεντικός άνθρωπος, πολύ ειλικρινής και ανοιχτός σε σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κάτι που βοήθησε τη σχέση μας».

«Την πρώτη φορά μιλήσαμε στο Skype για τέσσερις ώρες και ήταν σαν να μιλούσαμε ο ένας στον άλλο χρόνια», περιέγραψε ο Paul, «στο τέλος της είπα απλά ‘τι ώρα αύριο;’»

«Όταν τη συνάντησα στο αεροδρόμιο ήταν πολύ καλύτερη και από την εικόνα που έβλεπα στο Skype, σαν να βλέπεις κάποιον που είχες συναντήσει πριν δέκα χρόνια», πρόσθεσε.



Ο Paul σχεδιάζει πλέον, σύμφωνα με τη Daily Mail, να μετακομίσει στην Αμερική και να βοηθήσει τη Rebecca στη δουλειά της.

Με το γαστρικό bypass, στο οποίο υποβλήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, έχασε πάνω από 300 κιλά, αλλά ακόμα «παλεύει» με το περισσευούμενο δέρμα που του έμεινε από την εποχή που το βάρος του ξεπερνούσε τα 400 κιλά.

Το βρετανικό σύστημα υγείας θέτει ως προϋπόθεση για την επέμβαση αφαίρεσής του, να σταθεροποιηθεί το βάρος του. Ένας γιατρός από τη Νέα Υόρκη προσφέρθηκε να κάνει την επέμβαση δωρεάν αλλά εκκρεμεί το κόστος για τη μετεγχειρητική φροντίδα, τη νοσηλεία και τη φαρμακευτική αγωγή, που εκτιμάται σε περίπου 14.000 ευρώ.



«Είναι ένα ερώτημα αν είναι η Rebecca προετοιμασμένη να μείνει μαζί μου είτε η επόμενη επέμβαση πετύχει είτε όχι και με το ενδεχόμενο να κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο στην υπόλοιπη ζωή μου», είπε ο 52χρονος με δάκρυα στα μάτια.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που αγαπώ, τι θα γίνει μετά την επέμβαση μου είναι αδιάφορο», απάντησε η Mountain, «θέλω να επιτύχει τους στόχους του, αυτό είναι το πιο σημαντικό».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.