Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται σήμερα οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω της συμμετοχής του προσωπικού τους στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00 (Στάσεις εργασίας θα γίνουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας).

Το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα κινούνται κανονικά ολόκληρη την ημέρα.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία και οι συρμοί δεν θα κινηθούν.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των τουριστικών αμαξοστοιχιών στη διαδρομή Πύργος- Κατάκολο- Ολυμπία.

Για αύριο Πέμπτη, μεταξύ Θεσσαλονίκης- Έδεσσας- Φλώρινας- Θεσσαλονίκης ματαιώνεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 82. Επίσης, μεταξύ Αλεξανδρούπολης- Δικαιών- Αλεξανδρούπολης ματαιώνεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1681.

Στα αεροδρόμια, λόγω της στάσης εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των εργαζομένων στην ΥΠΑ από τις 12:00 έως τις 16:00 υπάρχουν ακυρώσεις πτήσεων και αλλαγές ωρών.

Η Aegean Airlines έχει ακυρώσει 6 σκέλη πτήσεων εσωτερικού και έχει αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε 31 σκέλη πτήσεων (12 εσωτερικού και 19 εξωτερικού) και η Olympic Air ματαίωσε δυο πτήσεις και άλλαξε την ώρα αναχώρησης σε 16 πτήσεις.

Κατά τη διάρκεια των στάσεων θα εξυπηρετούνται μόνο οι πτήσεις: πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών που υπερίπτανται και διασχίζουν το FIR Αθηνών-Μακεδονίας, ελληνικών και ξένων στρατιωτικών αεροσκαφών που συμμετέχουν σε προγραμματισμένες ασκήσεις, αεροσκαφών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, νοσοκομειακές πτήσεις, πτήσεις στις οποίες επιβαίνουν αρχηγοί κρατών και πτήσεις που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.