Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς εκδρομή λόγω «πτώχευσης»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τις βαλίτσες στο... χέρι έμειναν 42 μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Λυκείου Σερρών όταν τους ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη πολυήμερη εκδρομή στο ερευνητικό κέντρο CERN της Ελβετίας αναβάλλεται, επειδή το ταξιδιωτικό γραφείο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει την εκπαιδευτική τους εκδρομή «χτύπησε κανόνι».

Η είδηση έσκασε ως βόμβα στο μαθητικό κόσμο των Σερρών καθώς άλλα δύο λύκεια, το 5ο και το 3ο λύκειο ανέμεναν να διεκπεραιωθεί και η δική τους εκδρομή στο συγκεκριμένο ερευνητικό κέντρο στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου αντίστοιχα. Όλοι οι μαθητές είχαν προκαταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο εξασφαλίζοντας, μετά τις πιέσεις που δέχθηκαν από το ταξιδιωτικό γραφείο, την καλύτερη τιμή και την πολυήμερη εκπαιδευτική τους εκδρομή στο μεγαλύτερο επιστημονικό κέντρο του κόσμου.

Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου φέρεται να έχει παραλάβει πάνω από εξήντα χιλιάδες ευρώ.

«Είμαστε έξαλλοι με την εξέλιξη» δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γ. Μπουλάκης, επεξηγώντας ότι το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο επελέγη, από τις σχολικές επιτροπές ελέγχου, να διεκπεραιώσει την εκπαιδευτική εκδρομή μετά τον κλειστό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη, δίνοντας την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Οι μαθητές και των τριών λυκείων, φανερά απογοητευμένοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απείχαν το πρωί για λίγη ώρα από τα μαθήματά τους, ενώ ήδη οι καθηγητές και γονείς του Μουσικού Λυκείου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου που μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άφαντος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.