Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η λύτρωση για τον Φυσσούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέλος στο μαρτυρικό Γολγοθά που ανέβαιναν ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του Νικολέτα Χατζηχρήστου μετά την έξωση που τους έκανε η σπιτονοικοκυρά τους στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, έβαλαν ο πνευματικός του, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους, και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.



Με πρωτοβουλία του ιερωμένου πατέρα Βασιλείου από το ναό Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια, το ζευγάρι που βρισκόταν στο δρόμο και δεν είχε που την κεφαλή κλίναι, βρήκε καταφύγιο σε ένα σπίτι στη Νέα Ερυθραία, το οποίο τους παραχωρήθηκε αντί μικρού ενοικίου.

Ο ιερέας ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και δεν χρειάστηκε να του πει πολλά. Μόλις ανέφερε το όνομα του αγαπημένου ηθοποιού, αμέσως επήλθε συμφωνία. Έτσι, από την περασμένη Τετάρτη το ζευγάρι διαμένει στη νέα του κατοικία και σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, πλέον έχει ηρεμήσει.

Ωστόσο, εκτός από τον πατέρα Βασίλειο, ένα λιθαράκι στο αίσιο τέλος της εφιαλτικής περιπέτειας που ζούσαν ο ηθοποιός και η σύζυγός του έβαλε και ο πατέρας Ευστράτιος Φελέκης, εφημέριος του ναού των Αγίων Αποστόλων Πεύκης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.