Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Δεν θα αφήσουμε τον Νίκο μόνο του»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και το «Charity Idols» στο πλευρό του Νίκου Κυζερίδη.

Το «Charity Idols» κινητοποιείται και αυτό από την πλευρά του για τον Νίκο Κυζερίδη, ανακοινώνοντας τους τρόπους δράσης με τους οποίους σκοπεύει να βοηθήσει τον πρώην παίκτη του ΑΡΗ, στο δύσκολο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το δελτίο Τύπου του Charity Idols, αναφέρει: «Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του charityidols αλλά και όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι ξεκινάμε διάφορες δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ του Νίκου Κυζερίδη. Όπως γνωρίζει όλη η αθλητική οικογένεια, ο Νίκος τα τελευταία 3 χρόνια δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει αυτός και η οικογένεια του δεν θα τον αφήσουμε μόνο.

http://www.allaboutaris.com/dbimg/61000/61579/1000x600/den_afisoume_ton_niko_mono_tou_1.jpg

Χωρίς πολλά λόγια εμείς έχουμε ήδη επικοινωνήσει και μιλήσει μαζί του και με την σύμφωνη γνώμη του αποφασίσαμε και ξεκινάμε με τις εξής δράσεις:

1) Συνεχείς δημοπρασίες φανελών δικών του, φίλων του παλιών ποδοσφαιριστών αλλά και νέων που θέλουν να τον βοηθήσουν. Οι δημοπρασίες αυτές θα ξεκινήσουν στην πλατφόρμα μας από την επόμενη εβδομάδα. Για την παρούσα δράση παρακαλούμε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αθλητή ενδιαφέρεται και θέλει να προσφέρει κάποια ή κάποιες δικές του φανέλες ή οποιοδήποτε άλλο δικό του αθλητικό ενθύμιο, για να πουληθεί υπέρ του Νίκου, να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας στο τηλέφωνο 6943959543 ή στο info@charityidols.gr

2) Πραγματοποίηση εράνων σε συνεργασία με φορείς και συνδέσμους του ΑΡΗ έξω από το Αλεξάνδρειο και το Κλεάνθης Βικελίδης σε επερχόμενα παιχνίδια, για τα οποία θα ενημερωθείτε με νέα δελτία τύπου

3) Δυνατότητα δωρεάς σε οποιονδήποτε φίλαθλο θέλει να βοηθήσει τον Νίκο Κυζερίδη, μέσω της καρτέλας του στην ιστοσελίδα μας. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο δίκτυο παραθέτουμε παρακάτω όλους τους τρόπους που μπορείτε να δωρίσετε οποιοδήποτε ποσό υπέρ του:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6562-128717-706 (Για κατάθεση εντός τραπέζης με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )

IBAN: GR62 0171 5620 0065 6212 8717 706 (Για ηλεκτρονική μεταφορά από Πειραιώς ή άλλη τράπεζα εσωτερικού/εξωτερικού με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )

PAYPAL: info@charityidols.gr (Με σημείωση Δωρεά προς Charityidols)

Όπως λέει και το μότο που χρησιμοποιούμε ‘ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’. Πάμε λοιπόν να το κάνουμε πράξη. Με συνεχή δελτία τύπου θα ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας, εκ μέρους του Νίκου

Charity Idols – SOLIDARITY 4 EVER».


Πηγή: http://www.allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.