Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μητέρα βρήκε το παιδί της μετά από 13 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Τζούλιαν Χερνάντεζ είχε εξαφανιστεί το 2002, σε ηλικία 5 ετών στο Μπερμιγχαμ της Αλαμπάμα, η μητέρα του για 13 ολόκληρα χρόνια τον έψαχνε χωρίς ούτε μία στιγμή να χάσει την ελπίδα της πως θα τον βρει και ο χρόνος τη δικαίωσε.



Τον Αύγουστο του 2002, ο Μπόμπυ Χερνάντες, ο πατέρας του 5χρονου τότε παιδιού συμφώνησε να τον πάει στο σχολείο, ωστόσο το παιδί δεν έφθασε ποτέ στο σχολείο και τότε ήταν που δηλώθηκε η εξαφάνιση του.



Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο πατέρας του παιδιού είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα όλα τα χρήματα της οικογένειας και στη συνέχεια φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του ιδίου αλλά και του μικρού.

Το μυστήριο της εξαφάνισης του παιδιού λύθηκε όταν ο 18χρονος πλέον Τζούλιαν ετοίμασε τα χαρτιά του για να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης δεν ταίριαζε με το όνομά του. Ένας υπάλληλος θέλησε να τον βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματος και τότε διαπίστωσαν ότι αυτό το όνομα ήταν στη λίστα του Εθνικού Κέντρου Εξαφανισμένων Παιδιών.

Μετά από αυτήν τη διαπίστωση, η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του 18χρονου με τις κατηγορίες απαγωγής ανήλικου και πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.