Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Κατεβαίνουν στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την Κυριακή στη Βέροια θα αποφασιστεί η ώρα συγκέντρωσης στο Σύνταγμα.

Στις 18 Νοεμβρίου θα μεταβούν τελικά αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Αθήνα, για να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας κατά των προωθούμενων μέτρων, κυρίως αυτών που αφορούν τη φορολογία και το ασφαλιστικό τους.

Αν και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν επετεύχθη τελικά η κοινή κάθοδος όλων των δυνάμεών τους στην κινητοποίηση της Αθήνας, ωστόσο η ημερομηνία αποτέλεσε κοινή συνιστώσα.

Η Πρωτοβουλία Αγροτών, με τους 62 Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα θα αποφασίσει την Κυριακή στη Βέροια την ώρα συγκέντρωσης στο Σύνταγμα στην Αθήνα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Πρωτοβουλία Αγροτών έστησε μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, το οποίο και κράτησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα για εννέα μέρες.

Εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσουν για τα διαδικαστικά που αφορούν την κάθοδό τους στην Αθήνα και όλοι οι συμμετέχοντες στην Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της, Χρήστος Γκόντιας.

Σημειώνεται ότι σε κοινή γραμμή με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων βρίσκονται οι: Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης, Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων, Πανελλήνια Ένωση Παράκτιων Αλιευτικών Σκαφών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών, Σύλλογοι Νέων Αγροτών, Επιτροπές Αγώνα (Συνεταιριστές), η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας και Ανεξάρτητοι Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.