Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τριήμερη γιορτή Αθλητισμού, Υγείας και Διασκέδαση στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ του προγράμματος «ΕυΚίνησις» της Περιφέρειας Αττικής.

Τριήμερη γιορτή Αθλητισμού, Υγείας και Διασκέδασης, για όλους, πραγματοποιείται, στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, έως και την Κυριακή με δωρεάν συμμετοχή σε περισσότερα από 11 αθλήματα και με πλούσιο πρόγραμμα παράπλευρων δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για το Φεστιβάλ 'Αθλησης και Αναψυχής του προγράμματος «ΕυΚίνησις» της Περιφέρειας Αττικής το οποίο στοχεύει στην προαγωγή της Υγείας, ενημερώνει τους πολίτες για τους κινδύνους που εγκυμονεί η καθιστική ζωή και τους παρακινήσει προς έναν περισσότερο ενεργό και αθλητικό τρόπο ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες κάθε ηλικίας, φύλλου και σωματικής κατάστασης μπορούν να συμμετάσχουν στα αθλήματα: Basket, Ποδόσφαιρο, Volley, Tennis, Ping Pong, Yoga, Pilates, Αεροβική Γυμναστική, Στίβο, Χοροθεραπεία, Σκάκι. Στα ομαδικά αθλήματα (Basket, Volley και Ποδόσφαιρο). Παράλληλα, διεξάγονται βιωματικά εργαστήρια, όπως «Πρώτες Βοήθειες στο Χώρο Εργασίας» και «Τεχνικές Χαλάρωσης και Σωστής Αναπνοής», αλλά και ομιλίες για θέματα όπως το στρες, τη σωστή διατροφή στην εργασία, τις δυνατότητες άθλησης στην πόλη και άλλα.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, όπως: επίδειξη Ξιφασκίας, Γνωριμία με τα Αθλήματα του Στίβου, Εργαστήρι «Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά», Εργαστήρι: «Φτιάχνω το Δικό μου Λαχανόκηπο» και Zumba.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.