Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

7 επιστημονικοί λόγοι που εξηγούν γιατί πρέπει να κάνετε σεξ κάθε μέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφού το λέει η επιστήμη… πρέπει να υπακούσετε!

Μειώνεται ο κίνδυνος του καρκίνου του προστάτη
Σύμφωνα με μια μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, για τους άνδρες που εκσπερματώνουν πιο συχνά, μειώνεται ο κίνδυνος του καρκίνου του προστάτη κατά 22%. τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη κατά 22 τοις εκατό. Οι ερευνητές ακόμα δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά αν θέλετε έναν λόγο να κάνετε σεξ σήμερα το βράδυ το γεγονός ότι ο καλός σας μπορεί να αποφύγει τον καρκίνο του προστάτη, είναι ένας εξαιρετικός λόγος!

Αποφεύγετε τα κρυολογήματα
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Wilkes στην Πενσυλβάνια διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που έχουν σεξουαλική επαφή τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, αναπτύσσουν περισσότερα αντιγόνα, όπως την ανοσοσφαιρίνη Α, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων και της γρίπης. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο υγιείς θα γίνετε αν κάνετε σεξ επτά φορές την εβδομάδα!

Διατηρείτε την νεανικότητα και την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!
Σε μία έρευνα που διεξήγαγε ο Σκωτσέζος ερευνητής και κλινικός νευροψυχολόγος Ντέιβιντ Γουίκς, και στην οποία μάντευαν την ηλικία 3.500 Ευρωπαίων και Αμερικανών γυναικών και αντρών, διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που έκαναν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα έμοιαζαν 7 με 12 χρόνια μικρότεροι σε σχέση με εκείνους που το έκαναν δύο φορές την εβδομάδα. Διαπιστώθηκε επίσης ότι εκείνοι που το έκαναν τρεις φορές την εβδομάδα ήταν πιο άνετοι και είχαν μεγαλύτεροι αυτοπεποίθηση σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους σε σχέση με εκείνους που το έκανα δύο φορές.

Τέλος στους πόνους της περιόδου
Να και μια καλή είδηση αποκλειστικά για γυναίκες! Μία έρευνα που έγινε το 2000 έδειξε ότι το 9% από 1900 γυναίκες αυνανίζονταν μόνο και μόνο για να απαλλαγούν από τις κράμπες της περιόδου. Κάτι θα ξέρουν.

Βοηθάει το σώμα για την εγκυμοσύνη
Μια νέα μελέτη στο Ινστιτούτο Fertility and Sterility διαπίστωσε ότι το καθημερινό σεξ βοηθάει στην προετοιμασία του ανοσοποιητικού συστήματος για την εγκυμοσύνη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό αν βρίσκεστε στη διαδικασία σύλληψης.

Μειώνει τα ποσοστά του άγχους και του στρες
Μια μελέτη του 2005 διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ με διείσδυση ανταποκρίνονται καλύτερα σε καταστάσεις που προκαλούν πίεση και άγχος.

Το σεξ μπορεί να σας κάνει πιο έξυπνους
Σε ξεχωριστές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και στο Πανεπιστήμιο Κονκούκ στη Σεούλ, διαπιστώθηκε ότι τα ποντίκια και οι αρουραίοι που είχαν σεξουαλική επαφή πιο συχνά ήταν επίσης λιγότερο άγχωμένοι και δεδομένου ότι το άγχος κάνει τον εγκέφαλό να λειτουργεί καλύτερα, τους έκανε πιο ευφυείς.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.