Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ένας νεκρός, μια αγνοούμενη και καταστροφές από τη θεομηνία - Νεκρή βρέθηκε τελικά η αγνοούμενη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε εικόνες από τις ζημιές σε όλη τη χώρα.

Έναν νεκρό, μία τραυματία και μία αγνοούμενη αφήνει πίσω του το κύμα κακοκαιρίας, που σάρωσε τη χώρα, ενώ σε επιφυλακή παραμένουν οι αρχές για ενδεχόμενη επέλαση και το Σαββατοκύριακο.

Οι περιοχές της δυτικής Αττικής «πνίγηκαν» και πάλι περιοχές, κυρίως στο Καματερό και το Μενίδι, ενώ πλημμύρες σημειώθηκαν σε Ηλεία, Αχαΐα και Κρήτη, ενώ η Κασσάνδρα Χαλκιδικής δοκιμάστηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.


Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής πήρε φωτιά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24ωρων.


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την Πέμπτη, στο πρώτο κύμα κακοκαιρίας που χτύπησε τη χώρα. Η αστυνομία και η πυροσβεστική ειδοποιήθηκαν από την οικογένειά της για την εξαφάνισή της και κινητοποιήθηκαν, καθώς το αυτοκίνητό της βρέθηκε στο ρέμα της Πικροδάφνης, όμως η ίδια δεν ήταν μέσα και η τύχη της αγνοείται.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε λόγω της σφοδρής νεροποντής στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών με αποτέλεσμα στη συνέχεια να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.


Ένας άντρας 41 ετών έχασε τη ζωή του στο Μενίδι, όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο σε πλημμυρισμένο δρόμο.


Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής, όταν μια νταλίκα ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας παρασυρόμενο από τα ορμητικά νερά έπεσε πάνω στην νταλίκα.


Ο 41χρονος βγαίνοντας από το όχημα και προσπαθώντας να σώσει την 70χρονη μητέρα του παρασύρθηκε από τα νερά και εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον 41χρονο ήταν ήδη αργά.

Μεγάλες οι ζημιές σε δίκτυα υποδομών στη Δυτική Αχαΐα λόγω των πλημμυρών

Σημαντικές ζημιές σε δίκτυα υποδομών του δήμου Δυτικής Αχαΐας, έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Πέμπτη την περιοχή. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, «ο δήμος πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να υπάρξει οικονομική βοήθεια από την πολιτεία, διότι με τους δικούς μας πόρους, δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές». Μάλιστα όπως πρόσθεσε, «αν δεν γίνουν τα έργα αποκατάστασης, τότε θα γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω».

Η κακοκαιρία «σάρωσε» και την Κρήτη - Μικροκατολισθήσεις και πλημμύρες

«Σάρωσε» και το νησί της Κρήτης η έντονη κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, σημειώθηκαν μικροκατολισθήσεις, πλημμύρισαν σπίτια και πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους.










Στις Μοίρες και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς σημειώθηκαν κατακλυσμιαία φαινόμενα, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι σε διάφορες περιοχές. Στα Καπαριανά βούλωσαν φρεάτια ενώ έκκληση για βοήθεια έκανε ο δήμαρχο Φαιστού κ.Αρμουτάκης, αναφέρει το cretalive.gr.


Για μια ακόμη φορά η Κασσάνδρα Χαλκιδικής δοκιμάστηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις. Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τα κεντρικά και νότια του νομού Χαλκιδικής και έχουν σημειωθεί προβλήματα από την Κασσάνδρα και τη Σιθωνλία μέχρι τα Μουδανιά και τον Πολύγυρο, ανέφερε το halkidikinews.gr.

















--------------

Τραγικός επίλογος για την 40χρονη από το Καματερό - Βρέθηκε νεκρή στη Φρεαττύδα


Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την 40χρονη γυναίκα από το Καματερό. Η σορός της εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχής της Φρεαττύδας στον Πειραιά. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και του λιμενικού.



Την απουσία της είχε αναφέρει αρχικά ο σύζυγός της στην Αστυνομία. Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί από την Πυροσβεστική στο ρέμα της Πικροδάφνης και παρά τις έρευνες δεν είχε βρεθεί από την Πέμπτη έως και σήμερα.



Το πτώμα της άτυχης γυναίκας αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.