Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Καταγραφή αδιόριστων επιτυχόντων ΑΣΕΠ από το 2009

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλαίσιο προγραμματισμού των προσλήψεων που πρόκειται να διενεργηθούν έως το τέλος του 2016.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους αδιόριστους επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών να καταγράψουν και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο πλαίσιο προγραμματισμού των προσλήψεων που πρόκειται να διενεργηθούν έως το τέλος του 2016.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Η πρόσκληση αφορά τους επιτυχόντες σε θέσεις ειδικοτήτων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής (ΠΕ) Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής (ΥΕ) που δεν έχουν ακόμη διοριστεί και περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων (υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ), οι οποίοι δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά, καθώς και αυτοί για τους οποίους έχει εκδοθεί απόφαση διάθεσης από το ΑΣΕΠ για την αντικατάσταση- αναπλήρωση διοριστέων από 1η Ιανουαρίου 2009 και έπειτα.

Επιπλέον, η πρόσκληση αυτή αφορά και τους αδιόριστους επιτυχόντες της αρ. 8/1997 προκήρυξης του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 45/3.11.1997) για την πλήρωση 2.353 θέσεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Νομικά Πρόσωπα του ευρύτερου δημόσιου τομέα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.