Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ομάδα εργασίας εκπαιδευτικών που υπέβαλλαν ψηφιακά εκπαιδευτικά σενάρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ΦΕΚ με τα ονόματα των εκπαιδευτικών.

Ο υπουργός Παιδείας υπέγραψε τη σύσταση και συγκρότηση ομάδας εργασίας Εκπαιδευτικών που υπέβαλλαν ψηφιακά εκπαιδευτικά σενάρια, στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Εκπόνηση και υποβολή ψηφιακών σεναρίων από τους εκπαιδευτικούς» της οριζόντιας Πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007−2013.

Οι Εκπαιδευτικοί ορίζονται αμειβόμενοι, εφόσον το σενάριο που υπέβαλλαν συγκέντρωσε βαθμολογία από 70 – 100 μονάδες και ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται ως βέλτιστο.

Οι αμοιβές και ο τρόπος πληρωμής των οριζομένων στην παρούσα απόφαση θα καθοριστούν με κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 3 του Ν. 4024/2011.

Η δαπάνη που θα προκύψει θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Υποέργου 4 «Εκπόνηση και υποβολή ψηφιακών σεναρίων από τους εκπαιδευτικούς» στο πλαίσιο της οριζόντιας πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007−2013 με κωδικό ΟΠΣ 479325 και Κωδικό Πράξης ΣΑ 2014ΣΕ24580051.

Το ΦΕΚ με τα ονόματα των 602 εκπαιδευτικών


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.