Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Βρετανίδα με 12 παιδιά ζει με επιδόματα 54.000 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξομολογείται πως... δεν της αρέσει η εγκυμοσύνη.

«Παίρνω απλώς αυτά που μου δίνει η κυβέρνηση. Δεν έκανα τα παιδιά για να βγάλω λεφτά. Αν αυτά τα χρήματα που προσφέρονται δεν θα πω όχι», είπε η 33χρονη Cheryl Prudham από τη Βρετανία, η ζωή της οποίας ήταν το αντικείμενο του ντοκιμαντέρ «Benefits: Britain's Most Shameless Mum» του Channel 5.

Η 33χρονη γυναίκα είναι άνεργη και ζει την οικογένειά της με τα επιδόματα που δίνει το βρετανικό κράτος. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, η Prudham εξομολογείται πως ξοδεύει σχεδόν 27.000 το χρόνο για τα παιδιά της- κυρίως για τα δώρα των γενεθλίων τους και τα δώρα των Χριστουγέννων.



Τα μισά από τα επιδόματα που λαμβάνουν η Cheryl και ο σύζυγός της Rob ξοδεύονται για ακριβά δώρα και παιχνίδια για τα παιδιά τους.

Ο Τύπος ασχολήθηκε με τη Cheryl για πρώτη φορά όταν δήλωσε πως ήταν «εύκολο» να λάβει δεκάδες χιλιάδες λίρες σε επιδόματα και πως έγινε «απρόθυμη σελέμπριτι», συγκρίνοντας τον εαυτό της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Θυμάμαι πριν χρόνια που η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήθελε μια κανονική οικογένεια με τους δυο γιους της, τα media την ακολουθούσαν κι εκείνη δεν ήθελε. Ήθελε απλώς να την αφήσουν ήσυχη, ναι, καταλαβαίνω πως νιώθουν οι διασημότητες και οι σταρ του κινηματογράφου. Μερικές φορές οι άνθρωποι θέλουν απλώς να μείνουν μόνοι, άλλωστε, άνθρωποι είναι», είχε πει.



Η 33χρονη εξομολογείται πως δεν της αρέσει η περίοδος της εγκυμοσύνης και μάλιστα προσέλαβε… εκπρόσωπο τύπου για να διαχειρίζεται την προσοχή των media από τη στιγμή που πούλησε την ιστορία της σε τοπική εφημερίδα.

Η «περήφανη» μητέρα, όπως σημειώνει η Mirror, προειδοποιεί στο τέλος του προγράμματος, επιστρέφοντας στο σπίτι με τη μικρή Tilli-Grace, το 12ο παιδί της (που γεννήθηκε με καισαρική κόστους 3.500 ευρώ πληρωμένη από τους Βρετανούς φορολογούμενους): «Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται ή τι λένε οι άλλοι για μένα. Είμαι περήφανη για τους Prudhams. Η Tilli-Grace μπορεί να είναι η τελευταία αλλά ποτέ μη λες ποτέ, θα δούμε».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.