Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Στην Ελλάδα η 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα πραγματοποιηθεί 15-22 Νοεμβρίου.

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί η 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (16-22 Νοεμβρίου 2015), όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).

Σε διεθνές επίπεδο, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του ιδρύματος Kauffman.

Με εκδηλώσεις και συμμετοχή από 150 χώρες, με πάνω από 24.000 υποστηρικτές και πάνω από 7 εκατομμύρια παριστάμενους, διεθνώς, αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή για νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς θέσεων εργασίας, που ιδρύουν επιχειρήσεις, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να στηρίξουν ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη και να συμβάλουν στην επέκταση της ανθρώπινης ευημερίας.

Από την ίδρυσή της, το 2001, η ΟΕΣΥΝΕ έχει ως κύριο στόχο την οργανωμένη θεσμική παρέμβαση και στήριξη των νέων επιχειρηματιών απέναντι σε εθνικούς και διεθνείς φορείς, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους και τη στήριξη της εξωστρέφειάς τους προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.