Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Διάκριση της ελληνικής ομάδας Team Reset

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό τεχνολογίας «Formula 1 in Schools».

Η ελληνική ομάδα Team Reset πήρε τη 10η θέση στον στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας «Formula 1 in Schools» στη Σιγκαπούρη!

Η 6μελής ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια της Θεσσαλονίκης που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας «Formula 1 in Schools» από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2015 στη Σιγκαπούρη πέτυχε το στόχο της και σήκωσε την Ελλάδα ψηλά.

Team Reset

Ανάμεσα σε 47 ομάδες από 30 χώρες, η Team Reset κατέκτησε την 3η θέση στο πιο δύσκολο και καθαρό αγώνα (το knock-οut) ενώ στη γενική κατάταξη κατέλαβε τη 10η θέση, με μόλις 4 βαθμούς διαφορά από την 9η.

Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι συναγωνίστηκε και άφησε πίσω της, ομάδες από μεγάλες χώρες που είχαν αφ’ ενός την υποστήριξη από Πανεπιστήμια και τεχνολογικούς κολοσσούς, αφ’ ετέρου άπλετο χρόνο για την προετοιμασία τους.

Ως περήφανος, platinum χορηγός της ομάδας, η Mercedes-Benz στάθηκε δίπλα στα «δικά της» παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και εύχεται οι επιτυχίες για τις Ελληνικές ομάδες να μην σταματούν ποτέ, όπου και σε όποιο επίπεδο κι αν αγωνίζονται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.