Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα πρόσκληση για δασκάλους μουσικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφορά στο 1ο και 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

Και νέα πρόσκληση για προσλήψεις αναπληρωτών εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία. Αυτή τη φορά η πρόσκληση αφορά τις ειδικότητες δασκάλων και εκπαιδευτικών μουσικής ΠΕ16 για τα 1ο και 2ο Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων.

Σημειώνουμε ότι οι αιτήσεις κατατίθενται από 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου ενώ αφορούν εκπαιδευτικούς που έχουν επιτύχει τη βαθμολογική βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ. Στην ειδικότητα των δασκάλων ωστόσο δεν υπάρχουν επιτυχόντες στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το σχολείο που εκδίδει κάθε φορά την προκήρυξη ώστε να ενημερωθούν.

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών στα Πειραματικά παραθέτουμε τις εν λόγω διατάξεις του ν.3966/2011 της παρ.9 του άρθρου 48:

Η παρ. 9 ορίζει ότι « Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και εφόσον υπάρχουν ανάγκες αναπλήρωσης εκπαιδευτικών οι οποίοι απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο, προσλαμβάνονται με αίτησή τους και ύστερα από προκήρυξη που εκδίδει το οικείο ΕΠ.Ε.Σ, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που διαθέτουν αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα και έχουν επιτύχει τη βαθμολογική βάση στον τελευταίο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. για την επιλογή εκπαιδευτικών…

«Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η πρόσληψη αναπληρωτών µε αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα, σύµφωνα µε τα παραπάνω, τα κενά καλύπτονται από τους πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών των µη πρότυπων και πειραµατικών σχολείων (τροποποίηση Ν.4327/2015).»


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.