Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο της Ρόδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για το επόμενο 24ωρο θα επηρεαστούν μόνο πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Λειτουργεί ξανά το αεροδρόμιο της Ρόδου αλλά με προσωρινή τροποποίηση του προγράμματος εξυπηρέτησης των πτήσεων από και προς το νησί.

Νωρίτερα το αεροδρόμιο τέθηκε εκτός λειτουργίας, για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μέρες, καθώς δημιουργήθηκε τεχνική βλάβη λόγω της κακοκαιρίας στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης των αεροσκαφών, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε γίνει η ζημιά από την ισχυρή βροχόπτωση το απόγευμα της Τρίτης.

Προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο του αεροδρομίου αποφασίστηκε να μειωθεί το μήκος του διαδρόμου, ο οποίος θα περιοριστεί στα 1.800 μέτρα. Θα μετακινηθεί το σημείο του κατωφλίου, δηλαδή η αρχή του διαδρόμου όπου υπάρχει το πρόβλημα για να μπορούν τα αεροπλάνα με ασφάλεια να από-προσγειώνονται.

Από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εκτιμάται ότι για το επόμενο 24ωρο θα επηρεαστούν μόνο πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ορισμένων τύπων αεροσκαφών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Καθ' οδόν είναι ειδικό τεχνικό κλιμάκιο μηχανικών της Πολιτικής Αεροπορίας προκειμένου να επιδιορθωθεί η τεχνική βλάβη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.