Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Φοιτητική εστία με διαμονή… επτά αστέρων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκατόν ενενήντα ευρώ την εβδομάδα για ένα από τα πολυτελή διαμερίσματά της - Δείτε φωτογραφίες.

Για τους περισσότερους η λέξεις «φοιτητική εστία» δεν παραπέμπουν στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Υπάρχουν ωστόσο φοιτητές- με μεγάλη τσέπη, όπως όλα δείχνουν, που επιθυμούν να περάσουν τη φοιτητική ζωή τους σε εστίες που θυμίζουν… boutique hotel.

Αν βρίσκονται στο Leeds, μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους αυτή. Διότι με περίπου 190 ευρώ την εβδομάδα μπορούν να μείνουν σε ένα από τα 131 πολυτελή διαμερίσματα μιας εξαιρετικά ασυνήθιστης εστίας.

Το κτήριο εκτιμάται πως έχει αξία που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ και προσφέρει κινηματογράφο, δωμάτια με παιχνίδια, γυμναστήριο με personal trainers, χώρους μελέτης και προαιρετικά πρωινό!

Τα διαμερίσματα διαθέτουν κρεβάτια king-size, ίντερνετ, τηλεοράσεις, ενώ όλοι οι λογαριασμοί συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του ενοικίου.

Ο φοιτητές μπορούν επίσης να διαλέξουν επιπλέον παροχές για να εμπλουτίσουν το βασικό πακέτο.

Για 130 ευρώ η εταιρεία λειτουργίας της εστίας προσφέρει εξοπλισμό κουζίνας με μαγειρικά σκεύη και εργαλεία.

Για ακόμα 100 ευρώ παρέχονται κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια.

Για 16 ευρώ προσφέρεται βασικό πακέτο τροφίμων αποτελούμενο από γάλα, ψωμί, αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, πορτοκαλάδα, βούτυρο, φασόλια και τυρί τσένταρ.

Με επιπλέον 12 ευρώ ο φοιτητής εξασφαλίζει και εβδομαδιαίο ντελίβερι φρούτων.

Έναντι αντιτίμου και ανάλογα με τη συχνότητα των «επισκέψεων» προσφέρεται και υπηρεσία καθαριότητας.

«Είναι διαμονή επτά αστέρων και πιστεύουμε πως δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο σε όλη τη χώρα», λέει ο Nav Ahmed, διευθυντής της εταιρείας στην οποία ανήκει η εστία.

Μεταξύ των πρώτων που θα απολαύσουν την πολυτέλεια της ασυνήθιστης εστίας θα είναι ο Aru Patel, ο οποίος ήρθε πρώτος σε διαγωνισμό για τη δωρεάν διαμονή ενός έτους.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.