Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Κι όμως υπάρχουν άντρες που κοιμούνται με αρκουδάκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια ατελείωτη παιδική ηλικία.

Για να το πιστέψετε, πρέπει να το δείτε. Αρκεστείτε όμως στο να το διαβάσετε. Σε γκάλοπ που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των αντρών, των ενήλικων, αποκαλύπτει ότι μοιράζονται το κρεβάτι τους με λούτρινα ζωάκια. Τα παραγεμισμένα αρκουδάκια και γενικά τα λούτρινα, είναι συνώνυμα με την ασφάλεια, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Jonathan Wells.

Κατά τη νεαρή ηλικία, δημιουργούμε δεσμούς φιλίας με τα εν λόγω ζωάκια, που θεωρούμε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Και όταν κατά την ενήλικη ζωή, αρκετοί βάζουν τους παιδικούς τους φίλους σε κούτες, για κάποιους άλλους ο δεσμός είναι τόσο ισχυρός που ο αποχωρισμός δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Όπως αναφέρεται, το Time4sleep, πρόσφατα διεξήγαγε μια εκτεταμένη έρευνα και ανακάλυψε ότι όχι μόνο το 51% των ενηλίκων ανδρών εξακολουθούν και κατέχουν τα παιχνίδια της παιδικής τους ηλικίας, αλλά το 28% εξακολουθούν και κοιμούνται κάθε βράδυ μαζί τους.

Για τις ανάγκες της έρευνας, ρωτήθηκαν πάνω από 1000 Βρετανοί οι οποίοι στην ερώτηση γιατί εξακολουθούν και πέφτουν για ύπνο με το μαλακό τους παιχνίδι, απάντησαν: «Δεν μπορώ να απαλλαγώ εύκολα από αυτό», και «μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια», ή «με βοηθά να κοιμηθώ».

«Αποτελεί έκπληξη που περισσότεροι από τους μισούς άντρες, εξακολουθούν και κατέχουν το παιχνίδι της παιδικής τους ηλικίας», αναφέρει ο διευθυντής της εταιρείας Time4sleep, Jonathan Warren. «Από την άλλη, είναι ωραίο να ανακαλύπτει κανείς ότι τόσοι πολλοί νοσταλγούν τα αρκουδάκια τους και ότι δεν μπορούν να τα αποχωριστούν...», συμπληρώνει.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.