Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

7 αντικείμενα που μπορείτε να πετάξετε χωρίς δεύτερη σκέψη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πετάτε πράγματα αλλά αν είστε από τους ανθρώπους που παραπονιούνται ότι δεν έχουν χώρο τότε είναι ώρα να αποχωριστείτε κάποια πράγματα από το σπίτι σας. Δείτε ποια είναι αυτά…

Πλαστικά μαχαιροπίρουνα 
Αν παραγγέλνετε συχνά φαγητό απ’έξω κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε γεμίσει με πλαστικά μαχαιροπίρουνα τα οποία δεν έχουν καμία χρηστικότητα. Πετάξτε τα και καθαρίστε από αυτά τον χώρο σας.

Κρεμάστρες 
Παραδεχτείτε πως έχετε πολύ περισσότερες κρεμάστρες από όσες χρειάζεστε καθώς αυτές είναι που κάνουν την ντουλάπα σας να φαίνεται πιο ακατάστατη. Αφήστε τα ρούχα σας να αναπνεύσουν πετώντας τις κρεμάστρες που δεν χρειάζεστε.

Οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ που μαζεύει σκόνη 
Αν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν πολύ καιρό (και η σκόνη αποτελεί σημαντική απόδειξη) τότε μάλλον είναι ώρα να το πετάξετε. Σας πιάνουν χώρο χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Κούπες για καφέ που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ Κάθε σπίτι έχει μια μεγάλη συλλογή από κούπες από τις οποίες οι μισές χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Όλες οι άλλες απλά υπάρχουν στο βάθος του ντουλαπιού και το μόνο που κάνουν είναι να πιάνουν χώρο. Χαρίστε τις λιγότερο αγαπημένες σας κούπες.

Περιοδικά και καταλόγους 
Από τη στιγμή που θα διαβάσετε ένα περιοδικό καλό είναι να το πετάξετε. Σκίστε όποια σελίδα χρειάζεστε για οποιονδήποτε λόγο και πετάξετε όλο το υπόλοιπο περιοδικό. Το ίδιο ισχύει και με τα φυλλάδια από εστιατόρια και τους καταλόγους μόδας. Τα πάντα πλέον μπορείτε να τα βρίσκετε online. Για αυτό το λόγο καλό είναι να τα πετάξετε.

Τα «έργα τέχνης» των παιδιών σας 
Τα παιδιά σας θα ζωγραφίσουν πολλά «έργα τέχνης» μέχρι να μεγαλώσουν. Δεν χρειάζεται να κρατάτε και την παραμικρή ζωγραφιά που έχουν κάνει. Κρατήστε τις αγαπημένες σας, βγάλτε φωτογραφίες τις υπόλοιπες και μετά ανακυκλώστε τις. Ξέρετε πόσο χώρο θα κερδίσετε;

Τα απομεινάρια από αποτυχημένα χόμπι σας 
Θυμάστε που αποφασίσατε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ημερολόγιο; Ή τότε που πήρατε 2-3 κεντήματα για να απασχολείστε; Αν όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για εσάς τότε χαρίστε τα σε κάποιον άλλον που ίσως τα χρησιμοποιήσει περισσότερο. Αν σας έρθει πάλι η όρεξη μπορείτε να τα ζητήσετε πίσω.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.