Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η πιο γλυκιά συγγνώμη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι κάνει ένας αξιολάτρευτος σκύλος όταν το αφεντικό του τον μαλώνει.
Όσοι συμβιώνουν με ένα τετράποδο κατανοούν συχνά πως τα κατοικίδια αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που σε κάποια αταξία ή ζημιά, μετά το «μάλωμα» του αφεντικού, τα ζώα μας συνηθίζουν να παίρνουν το πιο χαριτωμένο ύφος που διαθέτουν ώστε να καταφέρουν να μας συγκινήσουν.

Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και το σκυλάκι στο παρακάτω βίντεο που αποφασίζει να ικετεύσει για την συγχώρεση του αφεντικού του…

Παρόλο που στο βίντεο δεν γίνεται σαφές τι ακριβώς «έγκλημα» έχει κάνει ο Ettore, η ενοχή του είναι τόσο εμφανής και η αντίδραση τόσο αναπάντεχη που το βίντεο έγινε viral λίγο αφότου δημοσιεύτηκε.

Σε αυτό ο στεναχωρημένος Ettore αρχικά σκύβει το κεφάλι και στη συνέχεια σκαρφαλώνει στον ιδιοκτήτη του μέχρι να τον πείσει να τον συγχωρέσει και να του χαρίσει μια αγκαλιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από λίγα λεπτά ο ιδιοκτήτης είναι αδύνατο να αντισταθεί στην εν λόγω αντίδραση…

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο facebook στην σελίδα του ιταλού ιδιοκτήτη, Anthony Federica Granai, είχε τον τίτλο «σε παρακαλώ συγχώρεσέ με» και ήδη έχει συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια views.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.