Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

7 υπέροχα κοριτσίστικα δωμάτια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ψάχνετε ιδέες που θα σας εμπνεύσουν στην διακόσμηση του παιδικού δωματίου της κορούλας σας; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω κοριτσίστικα υπνοδωμάτια.

Είτε θέλετε κάτι μοντέρνο είτε κλασικό, έχουμε όλα όσα θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε να διακοσμείτε το παιδικό δωμάτιο, έτσι ακριβώς όπως το φαντάζεστε!

Παιδικό δωμάτιο χωρίς χρώμα, δεν γίνεται!



Ένα πραγματικό ουράνιο τόξο λάμπει σε αυτόν τον χώρο και αγγίζει τα πάντα: από τα μαξιλάρια μέχρι τους τοίχους! Σε αυτό το δωμάτιο, οι κύκλοι αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο και εμφανίζονται στα κρεβάτια, τους τοίχους, την κουβέρτα και τα έργα τέχνης. Χρησιμοποιείστε ένα ουδέτερο χρώμα, για τα έπιπλα, όπως το λευκό, για να «μαλακώσει» ο χώρος από τα έντονα χρώματα.

Διασκεδαστικό και λειτουργικό



Το μάζεμα των βιβλίων μπορεί να είναι αγγαρεία, αλλά σε ένα δωμάτιο τόσο διασκεδαστικό όπως αυτό ακόμα και οι αγγαρείες, γίνονται πιο εύκολα. Ένα μεγάλο γραφείο και μια καρέκλα με δοχεία αποθήκευσης από κάτω, δημιουργούν μια ζώνη εργασίας. Αλλά όταν έρχεται η ώρα για παιχνίδι, το δωμάτιο μετατρέπεται σε ένα μεγάλο καθιστικό. Ο διασκεδαστικός συνδυασμός χρωμάτων και οι παιχνιδιάρικες πινελιές μετατρέπουν αυτό το δωμάτιο σε ένα χώρο για να περνά αξέχαστες στιγμές η μικρή σας με τις φίλες της.

Τέλος στο κλασικό ροζ



Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά χρώματα, το δωμάτιο αυτό έχει μια σύγχρονη όψη με αποχρώσεις του πορτοκαλί και κρούσεις του μπλε ελεκτρίκ. Οι φλοράλ πινελιές δίνουν μια κοριτσίστικη αύρα, όχι όμως γραφική αλλά μοντέρνα.

Καθώς μεγαλώνει



Ωραία είναι τα παιδικά αλλά η πρακτικότητα είναι επίσης απαραίτητη. Τα λευκά έπιπλα μπορούν να παραμείνουν στο δωμάτιο σε όλα τα στάδια της παιδικής ηλικίας. Έτσι κι αλλιώς κλινοσκεπάσματα, αξεσουάρ, χρώματα, εύκολα αλλάζουν. Το σημαντικό είναι να υπάρχουν πολλές επιλογές αποθήκευσης, ντουλάπες και κομοδίνο. Μπορεί στην αρχή η κόρη σας να ακουμπά εκεί τις κούκλες της και όσο μεγαλώνει περιοδικά μόδας και προϊόντα ομορφιάς.

Ιδανικό για μικρές πριγκίπισσες



Αν έχετε δύο δίδυμα κοριτσάκια, αυτό το δωμάτιο είναι ιδανικό για τις μικρές πριγκίπισσες. Ψηλοτάβανο δωμάτιο, πεζούλι –τζάκι και ξύλινο κρεβάτι: όλα είναι εξαιρετικά παραδοσιακά και πολυτελή με τα λευκά κλινοσκεπάσματα. Για να δημιουργήσετε το δικό σας κομψό δωμάτιο, επιλέξτε δύο χρώματα όπως αυτό του φασκόμηλου και του απαλού ροζ.

Ξεχωριστό ύφος



Αναμίξτε το παλιό με το καινούργιο και δημιουργήστε ένα δωμάτιο τόσο μοναδικό όσο και το κοριτσάκι σας. Το μονόγραμμα στο κάλυμμα είναι μια πολύ ωραία ιδέα που καμιά μαμά δεν αφήνει ασυγκίνητη. Επιλέξτε κουρτίνες σε έντονα σχέδια και χρώματα ώστε να έρθουν σε αντίθεση με τα vintage μαξιλάρια.

Μήνυμα στον τοίχο



Ένα αγαπημένο ποίημα ή φράση από ένα παραμύθι γίνεται έργο τέχνης! Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς καλλιτέχνης για να το δημιουργήσει. Μπορείτε απλά να γράψετε μια δική σας φράση αφιερωμένη στην κορούλα σας ή κάποιο νανούρισμα. Βεβαιωθείτε μόνο ότι το χρώμα των γραμμάτων έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του τοίχου για να είναι το μήνυμά σας δυνατό και καθαρό!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.