Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Από 5 Αυγούστου οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ - ΜΕΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 17.07.2015


Η ΕΕΤΑΑ στο πλαίσιο της δράσης Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2015 - 2016 «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑΔ ΔΒΜ) καθώς και στα 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο ΕΣΠΑ 2014-2020, προσκαλεί για υποβολή αιτήσεων τους Φορείς/Δομές παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων ΜΕΑ, που διαθέτουν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, καθώς και τους Ωφελούμενους.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 και ώρα 14.00. Η αίτηση συμμετοχής θα διατίθεται προς το παρόν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr , της ΕΥΔ του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του υπουργείου Εργασίας www.epanad.gov.gr των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και της ΚΕΔΕ www.kedke.gr από την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015.


Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο με ταχυδρομείο ή κούριερ στα γραφεία- διευθύνσεις της ΕΕΤΑΑ (βλέπε προκήρυξη).


Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελούμενων και οι πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά Νομό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ www.paidikoi.eetaa.gr την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των Φορέων και των ενδιαφερόμενων - γυναικών και ανδρών - περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.