Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

«Έφυγε» ο Μπιανκί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Ζιλ Μπιανκί, έκανε γνωστό πως ο άτυχος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του.

Θρήνος στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς η οικογένεια του Ζιλ Μπιανκί ανακοίνωσε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου ο οδηγός της F1 υπέκυψε στα τραύματά του. Ο Μπιανκι, που βρισκόταν σε κώμα από τον Οκτώβρη και μετά το ατύχημά του στην πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας, άφησε την τελευταία του πνοή στην Νις, σε νοσοκομείο κοντά στο πατρικό του.



Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του Μπιανκί ανέφερε πως: «Ο Ζιλ πάλεψε μέχρι το τέλος, όπως συνήθιζε, αλλά αυτή η μάχη χάθηκε. Αυτό που νιώθουμε είναι απερίγραπτο. Ευχαριστούμε το προσωπικό του νοσοκομείου για τις προσπάθειες, αλλά και τον προσωπικό του γιατρό που ήταν πάντα δίπλα του. Ευχαριστούμε, επίσης, τους συναδέλφους του και τους οπαδούς, που έχουν αποδείξει όλον αυτό τον καιρό την αγάπη τους και μας βοήθησαν να αντέξουμε αυτές τις απαίσιες στιγμές.

Σας ζητούμε να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή αυτές τις πολύ ώρες που περνάμε, που προσπαθούμε να προσπεράσουμε την απώλεια του Ζιλ».

Στο γεγονός αναφέρθηκε και η ομάδα του, Marussia, η οποία ανέφερε στο Twitter: «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του Ζιλ, μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε, ήταν ένα προνόμιο να τον έχουμε να αγωνίζεται για την ομάδα μας».






Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.