Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Δωρεάν τα Windows 10 από τη Microsoft

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα κυκλοφορήσουν σε 190 χώρες και σε 111 γλώσσες.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 διαφορετικές γλώσσες.

Σύμφωνα με ένα blog post του εκτελεστικού αντιπροέδρου της εταιρείας, Terry Myerson, το νέο λειτουργικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για μια ευρεία ποικιλία συσκευών και θα έχει και ένα «μικρό αποτύπωμα» στις συνδεδεμένες συσκευές.

«Συνεχίζουμε να κάνουμε μεγάλη πρόοδο και μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα ότι τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα αυτό το καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 γλώσσες» ανέφερε ο ίδιος.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία, ενώ το νέο λειτουργικό σύστημα θα αποσκοπεί στην τροφοδοσία υπολογιστών, smartphones και συνδεδεμένων συσκευών, όπως τραπεζικά μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό, σημειώνει η MailOnline σε δημοσίευμά της.

«Για πρώτη φορά, μια νέα εκδοχή των Windows για συσκευές "small footprint IoT" (Internet of Things) θα είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν όταν κυκλοφορήσουν τα Windows 10» πρόσθεσε ο Myerson και συνέχισε: «Τα Windows 10 θα προσφέρουν εκδόσεις των Windows για ένα ευρύ φάσμα IoT συσκευών, από ATM και μηχανήματα υπερήχων, μέχρι gateways».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμη ότι τα Windows 10 θα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται με τις συσκευές χωρίς κωδικό πρόσβασης, αλλά με βιομετρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης προσώπου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.