Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΙΚΕΑ: Σταματήστε να παίζετε κρυφτό στα καταστήματά μας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το διαδικτυακό κάλεσμα από διοργανωτές.

Η IKEA θέλει να βάλει τέλος στο μαζικό παιδικό παιχνίδι, το κρυφτό, που παίζεται στα καταστήματά της, λέγοντας ότι οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται μέσω Facebook έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Η τρέλα ξεκίνησε από το Βέλγιο το περασμένο καλοκαίρι, και πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα η εταιρεία να χρειαστεί να παρέμβει και να απαγορεύσει τα μελλοντικά παιχνίδια.

«Είναι δύσκολο να το ελέγξεις», ανέφερε στο Bloomberg εκπρόσωπος της Ikea, Martina Smedberg. «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών στα καταστήματά μας και αυτό είναι δύσκολο για να γίνει αν δεν ξέρουμε που είναι (οι παίκτες)», συμπληρώνει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, 1.100 fan της σελίδας της εταιρείας στο Facebook, ανυπομονούν να συμμετάσχουν σε ένα ακόμα παιχνίδι στο νέο κατάστημα στη Πράγα.

Φωτογραφίες από τα παιχνίδια που ανεβάζουν στα social media



Ένας μάλιστα διοργανωτής τέτοιου παιχνιδιού στο Άμστερνταμ, έχει στη λίστα του περίπου 19.000 ανθρώπους οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία το event!

«Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να κάνει κανείς παιδιάστικα πράγματα», λέει ένας από τους διοργανωτές τέτοιων παιχνιδιών από το Βέλγιο, «Η Ikea μοιάζει με ένα τεράστιο σαλόνι…», εξηγεί. Οι πελάτες-παίκτες, κρύβονται κάτω από τα κρεβάτια, κάτω από ευμεγέθη λούτρινα ζώα ακόμα και μέσα στις χαρακτηριστικές μπλε σακούλες της εταιρείας!





 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.