Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτέλεση εργασιών το Σαββατοκύριακο.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα της λεωφόρου Αλίμου – Κατεχάκη θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Η διακοπή θα γίνει στα παρακάτω τμήματα της Λ. Αλίμου - Κατεχάκη, σε μέγιστο μήκος 150μ. ανά θέση, περιοχής δήμων Καισαριανής, Βύρωνος, Ζωγράφου και Παπάγου/Χολαργού, ως εξής:

- Στη δεξιά λωρίδα, στο τμήμα της από τον ανισόπεδο κόμβο Καισαριανής έως την οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου (φανάρια Σακέτα), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηλιούπολη, στις 21-3-2015, κατά τις ώρες 07:30 έως 11:30.

- Στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της από τον ανισόπεδο κόμβο Καισαριανής έως την οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου (φανάρια Σακέτα), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηλιούπολη, στις 21-3-2015, κατά τις ώρες 11:30 έως 15:30.

- Στη δεξιά λωρίδα, στο τμήμα της από τον κλάδο εξόδου προς Αττική Οδό και για μέγιστο μήκος 500μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στις 22-3-2015, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 15:30.

Οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.