Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Οι "πόνοι της γέννας" αποδείχθηκαν τελικά καρκίνος του εντέρου...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν η Νίνα Langley από το Buckingham ένιωσε φριχτούς πόνους στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης πίστεψε ότι πρόκειται για πρόωρο τοκετό και οδηγήθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο έτοιμη για να φέρει στη ζωή τον γιο της.
Οι "πόνοι της γέννας" αποδείχθηκαν τελικά καρκίνος του εντέρου...

Αντ 'αυτού, τα νέα ήταν δυσάρεστα αφού οι γιατροί της αποκάλυψαν ότι πάσχει από καρκίνο του εντέρου ο οποίος είχε ήδη εξαπλωθεί στο ήπαρ.

Πριν από ένα χρόνο η 32χρονη είχε διαγνωστεί με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, μια ασθένεια που μερικές φορές έχει παρόμοια συμπτώματα με τον καρκίνο του εντέρου.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπέφερε από πόνους στα πλευρά και τον ώμο, αλλά οι γιατροί την καθησύχασαν ότι αυτό πιθανόν οφείλεται στο βάρος του μωρού που κυοφορεί. Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε καισαρική έκτακτης ανάγκης και έφερε στον κόσμο τον μικρό Teddy νωρίτερα και με βάρος 2.600 γραμμάρια, προκειμένου να είναι σε θέση να αρχίσει τη χημειοθεραπεία.

Ο αρραβωνιαστικός της, Ed Cusick, ο οποίος πρότεινε πριν από πέντε μήνες της έκανε πρόταση γάμου, είναι συντετριμμένος από τη διάγνωσή. «Η Nina είναι ολόκληρος ο κόσμος μου και είμαι εντελώς συντετριμμένος από τη στιγμή που διαγνώσθηκε με καρκίνο. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε γονείς, αλλά η συγκλονιστική διάγνωση των γιατρών επισκίασε την ευτυχία μας. Η σκέψη ότι σε λίγους μήνες θα γνωρίσουμε το νέο μέλος της οικογένειας μάς γέμισε ενθουσιασμό, αλλά ξαφνικά η εμπειρία μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη», αναφέρει ο 38χρονος.

Οι γιατροί, οι οποίοι στην αρχή πίστευαν ότι η Nina θα μπορούσε να έχει μια μόλυνση στο συκώτι της, έκαναν βιοψία η οποία δυστυχώς επιβεβαίωσε τον πρωτοπαθή καρκίνο του εντέρου με μετάσταση στο συκώτι.

Το ζευγάρι έχει ζητήσει από τους γιατρούς να μην κάνουν πρόγνωση για την εξέλιξη της υγείας της Ninas ώστε να διατηρήσουν όσο περισσότερο γίνεται την πίστη και την ελπίδα τους ενώ στο Facebook έχει ξεκινήσει ήδη καμπάνια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να κάνει η 32χρονη κοπέλα ειδικές θεραπείες στο εξωτερικό.










Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.