Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τέλος στο θρίλερ με εξαφανισμένη ανήλικη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς εντοπίστηκε το κορίτσι.

Tέλος έλαβε η αγωνία των γονέων της ανήλικης κοπέλας, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της με αιτία «νεανικές ανησυχίες» και μικρές οικογενειακές αντιπαραθέσεις, όπως υποστηρίζουν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο. Κάποιες ώρες αργότερα -και όταν τελείωσαν τα μαθήματα- δεν γύρισε στο σπίτι προκαλώντας την έντονη ανησυχία των γονιών της, στα τηλεφωνήματα των οποίων δεν απαντούσε. Διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν είχε εμφανιστεί στο σχολείο και από εκείνη τη στιγμή αγνοούνταν.

Οι γονείς απευθύνθηκαν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στελέχη της οποίας πραγματοποίησαν ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα στα στοιχεία και δεδομένα που χρησιμοποιούσε η ανήλικη, προκειμένου να την εντοπίσουν.

Τελικά ταυτοποιήθηκε το σημείο διασύνδεσης σε προφίλ που χρησιμοποιούσε η ίδια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να εξακριβωθεί η γεωγραφική θέση της. Ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του Α.Τ. της συγκεκριμένης περιοχής, οι οποίοι την περασμένη Πέμπτη εντόπισαν το κορίτσι που ήταν καλά στην υγεία του και επέστρεψε στους δικούς της ανθρώπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.