Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Έσκαψε τάφο για να βρει διαθήκη και βρήκε... βότκα και τσιγάρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το κάναμε με σεβασμό», είπε στην απολογία της.

Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για τα χρήματα… Μέχρι να σκάψει τον τάφο του γονιού του προκειμένου να βρει την διαθήκη. Αλλά επειδή οι άνθρωποι εκδικούνται ακόμα και από την… άλλη ζωή, αντί για την πολυπόθητη διαθήκη, βρήκε ένα μπουκάλι βότκα και μερικά τσιγάρα.

Έσκαψε τάφο για να βρει διαθήκη και βρήκε... βότκα και τσιγάρα

Η Melanie Nash, είναι μια από τους τέσσερις κατηγορούμενους που επιχείρησε να παραβιάσει την κρύπτη, στο Colebrook του Νιου Χάμσαϊρ στη Βρετανία, και τη συνέχεια να αν ανοίγει με ένα όπλο το φέρετρο όπου μέσα βρισκόταν το πτώμα του πατέρα της, Eddie Nash.

Όπως η ίδια ομολόγησε μετά τη σύλληψή της, μαζί και οι συνεργοί της, το έκανε γιατί μετά το θάνατο του πατέρα της, δεν έλαβε καμία χρηματική απολαβή από διαθήκη, για παράδειγμα, και πως σχεδίαζε να το πράξει αυτό πριν μερικά χρόνια για να αποδείξει ότι η αδελφή της Susie Nash, είχε κρύψει τη διαθήκη.

«Όλα έγιναν για τους σωστούς λόγους και ξέρω ότι ο πατέρας μου θα συμφωνούσε με αυτό», εξήγησε σε γραπτή κατάθεσή της. «Το μόνο που κάναμε ήταν να σκάψουμε για να βρούμε το φέρετρο του πατέρα μου. Το κάναμε με σεβασμό», συμπλήρωσε. Πάντως, η ίδια και οι συνεργοί της, πλέον διώκονται, μεταξύ άλλων, και για ασέβεια νεκρού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.