Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η φορητή συσκευή που προβλέπει την… ανάγκη σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρακολουθεί τις κινήσεις του εντέρου – Δείτε το βίντεο.

Δεν είναι όλοι τυχεροί ή ευλογημένοι με εύκολη λειτουργία του εντέρου… Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από ακράτεια ή συναφή ιατρικά προβλήματα, μια φορητή συσκευή που ονομάζεται D Free, συνδέεται με το στομάχι και παρακολουθεί τις εσωτερικές κινήσεις των εντέρων.

Μαζί, θα έχετε και ένα πρακτικό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. (Μετράει αντίστροφα μέχρι πότε θα πρέπει να κάνετε την ανάγκη σας).

Η συσκευή συνδέεται με μια εφαρμογή (smartphone app app) για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις κινήσεις του εντέρου, και μαθαίνει τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες έτσι ώστε να γίνει πιο ακριβής με την πάροδο του χρόνου. Όταν το gadget εντοπίζει τις περιστάσεις που θα μπορούσαν να σημάνουν την… καταστροφή, οι χρήστες λαμβάνουν μια προειδοποίηση 10 λεπτών αντί για ένα απότομο «ξύπνημα».

Αν και σίγουρα φαίνεται ανόητο, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα απροσδόκητα καλό για τους ανθρώπους που έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από παθολογικές καταστάσεις. Το παρακάτω βίντεο εξηγεί τα στοιχεία.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.