Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Νέα τμήματα Η/Υ, γερμανικών και ρωσικών στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα νέα χειμερινά τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ξένων Γλωσσών λειτουργούν με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη χρήση τωνηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και να διδαχθούν τη γερμανική και τηρωσική γλώσσα, έχουν τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά οι δημότες στο πλαίσιο του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Τα νέα χειμερινά τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ξένων Γλωσσών λειτουργούν με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζουν προοπτικές για την επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση των νέων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ACTA

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τμήματα Πιστοποίησης Γνώσεων Η/Υ ACTA, αναγνωρισμένης από το ελληνικό δημόσιο και την αγορά εργασίας (Word, Excel, Internet, Access, PowerPoint, Windows).

Τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια είναι ολιγομελή με τη συμμετοχή έως 10 ατόμων (ένα άτομο ανά υπολογιστή) και οι επικεφαλής εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία των σπουδαστών στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης.

Στο πλαίσιο ειδικής προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν όσες θεματικές ενότητες επιθυμούν και να πιστοποιηθούν μόνο σε αυτές που επέλεξαν.
Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο τα δίδακτρα, ενώ τα εξέταστρα είναι δωρεάν. Επιπλέον, ισχύουν ειδικές τιμές για τους υπαλλήλους των δήμων.

Εντατικά γερμανικά και ρωσικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές και για τα εντατικά τμήματα γερμανικών και ρωσικών, με 3 τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα για διάστημα 4 μηνών, σχεδιασμένα για άτομα που επιθυμούν να καλύψουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βασικές γνώσεις ενός έτους.

Ως ειδική προσφορά παρέχεται έκπτωση 25% σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και άτομα με αναπηρία, και έκπτωση 15% σε φοιτητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.