Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αθλητισμός ΑμεΑ στην εποχή της κρίσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε την έρευνα του Gazzetta TV για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία, που συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους - ακόμα και αν δεν το ξέρουμε.



Αθλητές που φορούν το εθνόσημο στο στήθος, παλεύουν κάθε μέρα, διακρίνονται και κερδίζουν χωρίς καμία επίσημη βοήθεια. Δεν είναι "Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες", είναι "Άτομα ΜΕ Αναπηρία", πρωταθλητές με καρδιά, τσαγανό, που κάνουν ό,τι κάνουν "γιατί είμαστε αθλητές", όπως λέει στην κάμερα του Gazzetta TV, ο Χρήστος Κουτούλιας, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σουόνσι. Με δικά τους έξοδα, στην περίοδο της κρίσης, παλεύουν να ανταπεξέλθουν κόντρα σε αντιξοότητες, που τους προκαλεί το ίδιο τους το κράτος, από το οποίο είναι πρακτικά ξεχασμένοι - ακόμα και στις (πολλές) επιτυχίες τους.

Δείτε τον δύο φορές χρυσό Παραολυμπιονίκη, Χρήστο Ταμπαξή, κάτοχο δύο παγκοσμίων ρεκόρ στην κατηγορία του, να μιλάει για τους αθλητικούς χώρους, που δεν υπάρχουν, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Φουντουλάκη, που... ακόμα περιμένει ένα επίσημο "μπράβο" από την Πολιτεία, για τις δεκάδες διακρίσεις των αθλητών του.




Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.