Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ερευνάται για κακοποίηση του γιου του ο Χάουαρντ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι απαντά η πλευρά του αθλητή.

Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη ίσως έχει ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως άρχισαν νέα έρευνα μετά από κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, Ρόις Ριντ, περί κακοποίησης του γιου τους.



Ο σέντερ των Ρόκετς το περασμένο καλοκαίρι είχε παραδεχτεί ενώπιον της αστυνομίας πως είχε χτυπήσει τον εξάχρονο γιο τους με ζώνη και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν είχε αντιληφθεί πως αυτό ήταν λάθος γιατί και ο ίδιος είχε μεγαλώσει με τέτοιο τρόπο. Η υπόθεση τότε είχε κλείσει λόγω έλλειψης στοιχείων, αλλά άνοιξε και πάλι μετά από νέα καταγγελία και στοιχεία που φέρονται σε βάρος του 28χρονου άσου.

Ο δικηγόρος του Χάουαρντ δήλωσε πως η άλλοτε χορεύτρια του Ορλάντο προσπαθεί για μια ακόμη φορά να κερδίσει χρήματα χρησιμοποιώντας τον γιο τους. «Η αλήθεια είναι με το μέρος μας και οι κατηγορίες είναι αβάσιμες», τόνισε σχετικά.

Χάουαρντ και Ριντ είχαν ξαναβρεθεί στα δικαστήρια, όταν το 2010 ο πρώτος είχε κινηθεί νομικά εναντίον της για παραβίαση ενός όρου σχετικά με την αναφορά ή προβολή του γιου τους στα ΜΜΕ, καθώς η πρώην σύντροφός του συμμετείχε σε reality show με τίτλο «Basketball Wives».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.