Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μπλόκο στην αξιολόγηση των στελεχών στον Έβρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναβλήθηκαν οι συναντήσεις μεταξύ Διευθύντριας Εκπαίδευσης και προϊσταμένων νηπιαγωγείων.

«Μπλόκο» στην αξιολόγηση των στελεχών «έστησαν» οι εκπαιδευτικοί της Αθμιας Εκπαίδευσης στον Έβρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε του ακριτικού νομού αναβλήθηκαν οι συναντήσεις μεταξύ προϊσταμένων νηπιαγωγείων και Δ/νσης ΠΕ Έβρου με θέμα την αξιολόγηση.

Η αξιολόγηση των στελεχών στον Έβρο θα ξεκινούσε από τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων και η Διεύθυνση είχε κανονίσει τηλεφωνικά ατομικές δεκαπεντάλεπτες συναντήσεις αξιολόγησης με τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων αρχής γενομένης από τις 13 Νοεμβρίου.

Το ΔΣ του Συλλόγου κάλεσε τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων – σε πρώτη φάση – να απέχουν από τις διαδικασίες αξιολόγησης κάνοντας χρήση του δικαιώματος συμμετοχής στην απεργία-αποχή που κήρυξε η ΔΟΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΣ «αυτή τη στιγμή η απεργία-αποχή που κήρυξε η ΔΟΕ (αρ. πρωτ. 1201 της 31/10/2014) από 2/11/2014, καλύπτει «από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ152/13) των εκπαιδευτικών, αλλά και της αυτοαξιολόγησης -αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν 4024/11, Ν 4142/13, ΠΔ 152/13, Ν 3848/10, Ν 3679/10)».

Μετά την κινητοποίηση του Δ.Σ του Συλλόγου Π.Ε Έβρου και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων σχετικά με τις συναντήσεις αξιολόγησής τους ως προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος ενημέρωσε ότι:

Οι προγραμματισμένες συναντήσεις (για 13 και 14 Νοεμβρίου) μεταξύ Δ/ντριας και Νηπιαγωγών αναβάλλονται. Θα σταλεί έγγραφο και από τη Δ/νση.

«Εμείς δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Είναι υπόθεση όλων μας να σταματήσουμε αυτή την αξιολόγηση. Όχι μόνο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας αλλά και όλων των εκπαιδευτικών .Μας αφορά όλους. Καλούμε όλους να συμμετάσχουν μαζικά στην έκτακτη Γ.Σ. στο 8ο Δ.Σ. Αλεξ/πολης τη Δευτέρα 6.30 το απόγευμα. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε» αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.