Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονιστικές φωτογραφίες γέννας με καισαρική τομή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν η φίλη της φωτογράφου Jessica Bender, Carly, γέννησε το πρώτο της παιδί, ο τοκετός ήταν τόσο δύσκολος που κράτησε σχεδόν 4 ημέρες.

Έτσι όταν ήρθε η ώρα να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ήταν πολύ πιο έτοιμη. Είχε επιλέξει μια ημερομηνία, είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά και όλα έδειχναν να βαίνουν ομαλά. Μέχρι που ο σύζυγός της έπρεπε να κάνει ένα επείγον χειρουργείο την ίδια ημέρα που είχε προγραμματιστεί η καισαρική.

Τότε ήταν που η Carly πήρε την απόφαση και ζήτησε από την φίλη της Jessica να βρεθεί κοντά της κατά τη διάρκεια του τοκετού με την φωτογραφική μηχανή ανά χείρας!

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω πολύ συγκινητικές φωτογραφίες!
Μια ήρεμη μαμά



«Θυμάμαι τη λήψη αυτής της φωτογραφίας» λέει η Τζέσικα. «Ήταν τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη και το μόνο που ήθελε ήταν απλά να συναντήσει το μωρό της.»
Έχουμε ένα μωρό



Μόλις πέντε λεπτά, αφότου άρχισε η διαδικασία, το μωρό ήρθε στον κόσμο.
Και είναι αγόρι!



«Οι νοσοκόμες ήταν πολύ φιλικές και εξυπηρετικές μαζί μου», λέει η Jessica. «Δεν τους συμβαίνει συχνά να έχουν ανθρώπους εκεί μαζί τους που να θέλουν να απαθανατίσουν τη στιγμή, σε αντίθεση με τον φυσικό τοκετό. Αλλά ήμουν ψύχραιμη και είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχω δει ποτέ!» «Κοίταζα την κοιλιά και αναρωτιόμουνα! Μόλις πριν πέντε λεπτά υπήρχε ένα μωράκι εκεί μέσα και τώρα είναι έξω!»
Και το όνομα αυτού;



Η μαμά και ο μπαμπάς αποφάσισαν να ονομάζουν το μωράκι τους Elias!
Kαλώς ήρθες στον κόσμο Elia!



«Έχω και εγώ δυο παιδάκια αλλά κάθε φορά που ένα μωρό έρχεται στον κόσμο είναι μια συγκλονιστική στιγμή», εξομολογείται η Jessica.
Πίσω στη δουλειά



«Και οι γιατροί έκαναν καταπληκτική δουλειά. Όλα κύλησαν ομαλά», λέει η Jessica.
Κούρα ομορφιάς



Ήρθε η ώρα οι νοσοκόμες να περιποιηθούν τον μικρό Elia.
Ευτυχισμένη μαμά



"Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να αισθάνονται φόβο στην αρχή, επειδή οι περισσότερες δεν το σχεδιάζουν αλλά καταλήγουν να γεννούν με καισαρική. Είναι πάντως ένα όμορφος και ιδιαίτερος τρόπος και δεν πρέπει να φοβάστε», καταλήγει η Jessica.
Η πρώτη συνάντηση



Αυτή είναι η αγαπημένη φωτογραφία της Carly και όχι άδικα!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.