Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μετέτρεψε τον πόνο της σε τέχνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μητέρα δημιουργεί... παραμύθι φωτογραφίζοντας την ανάπηρη κόρη της.

Η θλίψη και η στεναχώρια δημιουργούν -αρκετές φορές- εκπληκτικές μορφές τέχνης. Άλλωστε, είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που έχουν μεγαλουργήσει σε δύσκολες στιγμές. Όπως έκανε μια μητέρα, η οποία μετέτρεψε τον πόνο της για την αναπηρία της κόρης της σε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η πεντάχρονη σήμερα Βάιολετ είναι το νόημα της ζωής της. Όλος της ο κόσμος άλλαξε μόλις γεννήθηκε η μικρή. Μόλις η Χόλι Σπρινγκ έμαθε ότι το παιδί της πάσχει από τη νόσο του Hirschsprung –μια ασθένεια του παχέος εντέρου που εμφανίζεται συνήθως σε παιδιά- αλλά και ότι γεννήθηκε με το σύνδρομο της συμβραχυδακτυλίας, το αριστερό της χέρι δεν έχει ολοκληρωθεί δηλαδή, βίωσε στιγμές μεγάλου πόνου.

Η κόρη της μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, καθότι η κατάσταση της απαιτούσε επεμβάσεις και η μητέρα της αποφάσισε να την απαθανατίσει σε στιγμές που θα ήθελε πάντα να θυμάται. Ως επαγγελματίας φωτογράφος κατάφερε να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σκηνικό με εικόνες και να κάνει και την Βάιολετ να ονειρευτεί.

«Στα δύο της χρόνια η Βάιολετ με ρώτησε αν το χέρι της θα μεγαλώσει και έσπασε η καρδιά μου όταν αναγκάστηκα να της πω ότι δεν θα μεγαλώσει ποτέ» εξηγεί η Χόλι. Η στεναχώρια και η θλίψη της έγιναν δημιουργία με την κόρη της να παίρνει τη θέση της μούσας της. Μάγισσες και πριγκίπισσες «μπλέχτηκαν» στο σκηνικό –καθότι είναι τα αγαπημένα θέματα της μικρής- και έγινε… παραμυθένιο.

Δείτε το…




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.