Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρή η 51χρονη Γερμανίδα που είχε χαθεί στη Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκαν σημειώματα στα οποία έγραφε πως είχε κουραστεί από τη ζωή της.

Τραγική κατάληξη είχαν, πριν λίγη ώρα, οι προσπάθειες εντοπισμού της 51χρονης Γερμανίδας η οποία αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην πλαγιά του φαραγγιού της Κάτω Ζάκρου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 51χρονη γυναίκα, ανασύρθηκε από το σημείο που βρέθηκε και θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Στην επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας – η οποία ξεκίνησε χθες περίπου στις 10 το βράδυ όταν και ενημερώθηκε η αστυνομία – συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις του Α/Τ Σητείας ενώ το έργο του συνέδραμε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας με τρεις άνδρες καθώς και κάτοικοι της περιοχής .

Σύμφωνα με πληροφορίες η 51χρονη διέμενε στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου σε οικία που διαθέτει εδώ και χρόνια στην περιοχή ,συγγενικό της πρόσωπο . Χθες όμως αναμενόταν να επιστρέψει στην Γερμανία και όταν αυτό δεν συνέβη , οι συγγενείς της ανησύχησαν και μη μπορώντας να την βρουν, επικοινώνησαν με φιλικό τους πρόσωπο , κάτοικο της Κάτω Ζάκρου που έσπευσε στο σπίτι το οποίο ήταν ανοικτό χωρίς όμως να βρίσκεται εκεί η 51χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο υπνοδωμάτιο υπήρχαν σημειώματα στα οποία εκφραζόταν η απογοήτευση της 51χρονης για τη ζωή.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές Σητείας και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί , δυστυχώς όμως η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.