Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

9χρονος έκλεψε...λεωφορείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 9χρονος είδε ένα άδειο λεωφορείο, σταθμευμένο με την μηχανή αναμμένη, έξω από το διαμετακομιστικό σταθμό στο Σασκατούν του Καναδά. Και τι έκανε; Αποφάσισε να το... κλέψει.



Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το πρωί. Ο 9χρονος μπήκε στο λεωφορείο, πάτησε το γκάζι και το "οδήγησε" για δύο τετράγωνα, μέχρι αυτό να χτυπήσει σε ένα διάζωμα και να ακινητοποιηθεί. Βεβαίως κατά την σύντομη αλλά τρελή πορεία του, το λεωφορείο συγκρούστηκε με ένα άλλο λεωφορείο, ενώ έπεσε και σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και η αστυνομία είπε ότι λόγω της νεαρής του ηλικίας, το αγόρι δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες καθώς δεν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 9χρονο πίσω στο σπίτι του.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, είχε δει το αγόρι να περνά με το ποδήλατό του από το σημείο λίγο πριν αποφασίσει να "κλέψει" το λεωφορείο για να το πάει βόλτα. Όπως δήλωσε ο 9χρονος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. "Έλεγε συνεχώς:όχι, όχι", ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.