Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι με την παρένθετη μητέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αυστραλιανές αρχές προστασίας του παιδιού ερευνούν την υπόθεση του ζευγαριού Αυστραλών και της Ταϊλανδής παρένθετης μητέρας που έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα εκ των οποίων πάσχει από σύνδρομο Ντάουν, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο πατέρας είχε καταδικαστεί για σεξουαλικό αδίκημα.

Το ζεύγος Φάρνελ δεν βρισκόταν στο σπίτι του όταν οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας τούς επισκέφθηκαν χθες το βράδυ, μετέδωσε το δίκτυο Channel Nine.

Δικαστικά έγγραφα που επικαλούνται τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας καταδικάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 90 με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος τριών κοριτσιών κάτω των 13 ετών.

Ο αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ δήλωσε ότι η αστυνομία και οι κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα χειριστούν ζητήματα όπως το ποινικό μητρώο του πατέρα του αγοριού, του Γκάμι, που γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν και συγγενή καρδιοπάθεια.

Η παρένθετη μητέρα Παθαραμόν Τζάνμπουα κατηγόρησε την περασμένη εβδομάδα τον Ντέιβιντ και την Γουέντι Φάρνελ ότι εγκατέλειψαν τον μικρό Γκάμι.

Το ζευγάρι ωστόσο το αρνείται.

Η υπόθεση οδήγησε τόσο την αυστραλιανή όσο και την ταϊλανδική κυβέρνηση στην εξέταση της αναθεώρησης ρυθμίσεων που αφορούν την απόκτηση παιδιού με παρένθετη μητέρα.

Ο πρωθυπουργός Άμποτ κάλεσε σήμερα τους Αυστραλούς να μην παραβιάζουν τον σχετικό νόμο λέγοντας ότι αναγνωρίζει πως η επιθυμία απόκτησης παιδιού μπορεί κάποιες φορές να οδηγήσει σε "απέλπιδες πράξεις".

Εκατοντάδες ζευγάρια Αυστραλών εκτιμάται ότι αναζητούν κάθε χρόνο τις υπηρεσίες παρένθετων μητέρων σε χώρες περιλαμβανομένης της Ταϊλάνδης και την Ινδίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.