Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Την έπνιξε και την έκρυψε στο κρεβάτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 59χρονος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία
.
Μοιράστηκαν τη ζωή τους για 30 χρόνια, χώρισαν και τελικά τη στραγγάλισε και έκρυψε το σώμα της ανάμεσα σε μαξιλάρια και κουβέρτες στο κρεβάτι.

Ο λόγος για τον 59χρονο Daniel Spencer που ξυλοκόπησε και στη συνέχεια έπνιξε την 57χρονη Jane Wiggett στο σπίτι της στο Cheltenham του Gloucestershire στη Βρετανία.

Μετά το έγκλημα ο 59χρονος φρόντισε να κρύψει το πτώμα και να ενημερώσει την υπόλοιπη οικογένεια ότι η άτυχη γυναίκα είχε πάει διακοπές, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Όταν η Wiggett δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένα ραντεβού η οικογένειά της άρχισε να ανησυχεί ότι της είχε συμβεί κάτι κακό. Κανείς δεν μπόρεσε να τη βρει και μετά από αρκετές μέρες δηλώθηκε η εξαφάνισή της στην αστυνομία, με τους αξιωματικούς να βρίσκουν το σώμα της κρυμμένο στα σκεπάσματα.

Ο δολοφόνος, που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία, προσπάθησε να φύγει από τη χώρα, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού συνελήφθη στο ξενοδοχείο του Birmingham κοντά στο αεροδρόμιο.

Το θύμα είχε καταγγείλει το σύζυγό της, από τον οποίο είχε πάρει διαζύγιο από το 2005, και στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά, αφού αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια τσακωμών είχε προσπαθήσει να την πνίξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.