Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ο μπόμπιρας που διοικούσε μια ολόκληρη πόλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δήμαρχος ετών 5
.
Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια ως δήμαρχος μιας μικροσκοπικής πόλης στη γενέτειρά του τη Μινεσότα των ΗΠΑ, ο 5χρονος (!) δήμαρχος αναγκάζεται τώρα να εγκαταλείψει τον ακριβοθώρητο θώκο του.

Στην κούρσα για την ανανέωση της θητείας του για τρίτη χρονιά, ο Robert «Bobby» Tufts ηττήθηκε από τον έναν αρκετά μεγαλύτερό του αντίπαλο. Ο δήμαρχος Bobby, όπως ήταν γνωστός, αποτελούσε μέχρι πρόσφατα τον τοπικό άρχοντα της πόλης Dorset με πληθυσμό μόλις 25 κατοίκων.

Η χωρίς νομική αξιοπιστία πόλη - που αυτοαποκαλείται «Restaurant Capital of the World» - εκλέγει δήμαρχο κάθε χρόνο σε ένα έρανο κατά τη διάρκεια τοπικού φεστιβάλ τροφίμων. Τα ψηφοδέλτια κοστίζουν ένα δολάριο και οι ψηφοφόροι συμπληρώνουν ένα όνομα της αρεσκείας τους σε ένα χαρτί. Ακολούθως, τα χαρτάκια συγκεντρώνονται σε ένα κουτί όπου ο επιλαχών βγαίνει καθαρά από τύχη: ο υπεύθυνος του φεστιβάλ τραβάει ένα χαρτάκι με το όνομα του υποψηφίου και αυτόματος αυτός χρίζεται δήμαρχος.

Την περασμένη Κυριακή, η μαμά του νηπίου ανακοίνωσε την ήττα του γιου της καθώς πλέον κληρώθηκε ο 16χρονος Eric Mueller, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός CBS.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.