Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Της έφερε το… φτυάρι στο κεφάλι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπάλληλος χτύπησε πελάτη σε πιτσαρία και κατέληξαν στο δικαστήριο – Δείτε το βίντεο.

Έναν «μοναδικό» τρόπο έχει η υπάλληλος μιας πιτσαρίας στη Σκοτία για να λύνει τις διαφωνίες της. τουλάχιστον αυτόν χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μια πελάτισσα είχε πάει να πάρει μια παραγγελία και διαφώνησε μαζί της. Η 64χρονη Ντάλτζιτ Ντιν, που δούλευε πίσω από τον πάγκο εκείνη την ώρα, άκουσε την Ντέμπορα Ουίλιαμσον να της φωνάζει. Η πελάτισσα έστησε καυγά διότι η πρώτη της είχε ζητήσει να φύγει από το μαγαζί, αλλά δεν το κατάφερε.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα που η νεαρή γυναίκα συνέχιζε να… ξελαρυγγιάζεται, λέγοντας ότι θα φωνάξει την αστυνομία- η Ντιν αντέδρασε με έναν απίστευτο τρόπο. Πήρε το... φτυάρι με το οποίο έβγαζε τις πίτσες από τον φούρνο και τη χτύπησε με αυτό στο κεφάλι. Την ίδια ώρα το περιστατικό βιντεοσκοπούσε με το κινητό του ο σύντροφος της ζαλισμένης –πλέον- Ουίλιαμσον, η οποία όμως δε σταμάτησε να φωνάζει αμέσως.

Μια άλλη γυναίκα που παρακολουθούσε τη σκηνή έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ευτυχώς η γυναίκα τη γλίτωσε με έναν ελαφρύ τραυματισμό. Οι αστυνομικοί πήγαν τελικά στο μαγαζί μετά από ένα τέταρτο, με την 64χρονη υπάλληλο να παραδέχεται ότι έφερε το φτυάρι στο κεφάλι της Ουίλιαμσον.

Οι δυο τους κατέληξαν στις αίθουσες των δικαστηρίων, με την Ντιν να αποκαλεί «ναρκομανή» την Ουίλιαμσον και να περιμένει να ακούσει την ποινή της στις 29 Ιανουαρίου.

Δείτε το βίντεο…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.