Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Τιτάνιο... μοντέλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εκπληκτική ιστορία κοπέλας που αντικατέστησε τα κόκαλα του ποδιού της με λάμες και άρχισε τις φωτογραφίσεις.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η νεαρή Ελέσα Τέρνερ διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών. Ο κόσμος έφυγε κάτω από τα πόδια της… Κι όμως με τη βοήθεια των γιατρών πάλεψε και όχι απλώς επέζησε, αλλά έφτασε να γίνει φωτομοντέλο.

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα από το ανατολικό Σάσεξ άκουσε τους γιατρούς να της λένε πως πάσχει από την ασθένεια και τρομοκρατήθηκε. «Ήταν εφιάλτης. Δεν ήξερα κάποιον από το περιβάλλον μου που να έχει πάθει καρκίνο και φοβήθηκα πολύ. Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω». Έπρεπε να μπει στο χειρουργείο. Την είχαν προειδοποιήσει πως ίσως χρειαζόταν να της ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι της.

Τελικά, κατάφεραν να το σώσουν, αλλά έπρεπε να της αφαιρέσουν όλα τα κόκαλα που είχαν πειραχθεί από τον καρκίνο. Οι γιατροί της τα αντικατέστησαν με λάμες από τιτάνιο –ακόμα και το γόνατο της. δεν το έβαλε κάτω. Περπάτησε κανονικά και έκανε πραγματικότητα το όνειρο της, που ήταν να γίνει μοντέλο. Σήμερα, η γλυκιά Ελέσα φωτογραφίζεται με ρούχα και εσώρουχα και δεν την πειράζει που στο πόδι της υπάρχουν ακόμη τα σημάδια από την πολύπλοκη επέμβαση.

«Πάντα πίστευα ότι δεν διέθετα το απαραίτητο ύψος για να γίνω μοντέλο. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο διάβασα ένα άρθρο για το “Διαφορετικά Μοντέλα”, μια εταιρεία η οποία ειδικεύεται στα μοντέλα με ειδικές ανάγκες», λέει η κοπέλα. «Από εκεί που πίστευα πως θα χάσω το πόδι μου, βρέθηκα να είμαι μοντέλο. Νιώθω τόσο τυχερή και μόνο που είμαι ζωντανή. Ακόμη περισσότερο όμως που κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου», προσθέτει.

Η διαδικασία μετά την επέμβαση ήταν δύσκολη και χρονοβόρα. Έμοιαζε με αυτήν που ακολουθούν ασθενείς που τους έχει τοποθετηθεί προσθετικό πόδι. Έχοντας διαβάσει το κείμενο στο περιοδικό όμως έπαιρνε επιπλέον δύναμη για να παλέψει. «Με παρακίνησε και η θεία μου και το δοκίμασα. Τελικά τα κατάφερα», ομολογεί.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.