Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Προβοκάτσια «βλέπει» ο ιδιοκτήτης μπαρ που μαγνητοσκοπήθηκαν όργια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταγγέλλει ανταγωνιστές του στη Ρόδο.

Προβοκάτσια σε βάρος του, από ανταγωνιστές του στο μπαρ επί της οδού Ορφανίδου στη Ρόδο, βλέπει με δήλωση που έκανε χθες δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του και ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου Μαρίας Σοφίας Βαΐτση, ο νέος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν όργια από ξέφρενους, μεθυσμένους σουηδούς τουρίστες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού πόρταλ dimokratiki.gr, ο πληρεξούσιος δικηγόρος παρουσιάστηκε ενώπιον της Εισαγγελέως και γνωστοποίησε ότι το βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει τραβηχτεί στο κέντρο του εντολέως του.

Ανέφερε δε στην εισαγγελική λειτουργό ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί το 2011 και προφανώς κάποιος ανταγωνιστής του με σκοπό να τον πλήξει, το διέθεσε και το διένειμε πρόσφατα, σε εκατοντάδες σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, στο διαδίκτυο.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το κατάστημα αυτό έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του γιου του πρώην ιδιοκτήτη του και πρόκειται για ένα αξιοπρεπές κέντρο στο οποίο δεν συμβαίνουν πλέον τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις από δύο ζευγάρια Σουηδών, που εμφανίζονται σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους μαγνητοσκοπούν και της απλής συνέργειας στην πράξη αυτή από τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου, που φέρονται να τους ενθαρρύνουν.

Επιπλέον ζητήθηκε να διακριβωθούν τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών» του ροζ βίντεο, το κέντρο στο οποίο έχει γυριστεί και τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.