Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Από το παιχνίδι στο… έγκλημα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα 12χρονο αγόρι μαχαίρωσε ένα 9χρονο σε παιδική χαρά.

Το μέρος που πολλά παιδιά έπαιζαν και περνούσαν χαρούμενες ώρες μετατράπηκε σε σκηνή εγκλήματος, με θύμα ένα εννιάχρονο αγόρι.

Το παιδί έπαιζε μαζί με άλλα τρία στην παιδική χαρά Πάινμπρουκ Βίλατζ στο Κέντγουντ του Μίσιγκαν. Μεταξύ αυτών βρισκόταν και ο θύτης. Ο Μάικλ Κόρνερ Βερκέρκε είδε ξαφνικά τον 12χρονο να τραβά μαχαίρι και να του καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα. Από το σοκ και τον φόβο του κατάφερε να περπατήσει και να φτάσει μέχρι το σπίτι του, όπου κατέρρευσε στη βεράντα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δεν άντεξε και πέθανε.

Την ίδια ώρα, ο 12χρονος που τον μαχαίρωσε κάλεσε την αστυνομία για να παραδοθεί. «Ο ύποπτος έφυγε από την παιδική χαρά, πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. «Μόλις μαχαίρωσα κάποιον. Ελάτε να με συλλάβετε», τους είπε, όπως μεταδίδουν αμερικάνικα Μέσα Ενημέρωσης. Ο Γκλεν Στέισι, στο σπίτι του οποίου πήγε για να τηλεφωνήσει, είπε ότι το αγόρι ήταν ψύχραιμο και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είπε ότι είχε πάρει χάπια και ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα και μετά σε νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση και επέστρεψε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.