Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Πουλά την αγκαλιά της προς 60 $ την ώρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πόσο κοστίζει μια αγκαλιά; Κάποιοι θα απαντήσουν ότι η αξία της είναι ανυπολόγιστη. Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Jacqueline Samuel αποφάσισε να κοστολογήσει την αγκαλιά της προς 60 δολάρια την ώρα και να τη διαθέτει σε όποιον το επιθυμεί και έχει τα χρήματα για να πληρώσει. Πριν την αγκαλιά, ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει ένα έντυπο όπου αποδέχεται ότι πρόκειται μόνο για μία αγκαλιά και τίποτα παραπάνω. Υπογράφει μάλιστα ότι δεν πρόκειται να τηλεφωνήσει ή να ενοχλήσει με οποιοδήποτε τρόπο την Jacqueline.



Οι δουλειές της 29χρονης πάνε τόσο καλά που ζήτησε τη συνδρομή μία ακόμα κοπέλας ώστε να προλαβαίνει τους πελάτες που ανήκουν και στα δύο φύλα και όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η επιχείρηση εδρεύει στο σπίτι της στο Penfield της Νέας Υόρκης.

"Θα νιώθετε πιο ήρεμοι για μέρες αργότερα," υποστηρίζει η ίδια που δεν παραλείπει να τονίσει τα οφέλη της αγκαλιάς στην υγεία μας. Άλλωστε και οι σπουδές της είχαν ως αντικείμενο τον εγκέφαλο και τις γνωστικές επιστήμες ενώ έχει αφιερωθεί στις εναλλακτικές θεραπείες. «Είμαι παθιασμένη με την αφή. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, και γνωρίζω πως αλληλεπιδρά στις διαφορετικές κουλτούρες».

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.