Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Οι ψηλότεροι δίδυμοι πύργοι στον κόσμο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα κατασκευαστούν στην πρωτεύουσα της κεντρική Κίνας, Wuhan έως το 2018
.
Πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά στο design, την σύγχρονη αισθητική και την μοναδικότητα στον σχεδιασμό, η Κίνα θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτήρια, τους ψηλότερους δίδυμους πύργους του κόσμου!

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα θα κατασκευαστεί στην, ελάχιστα γνωστή διεθνώς, πρωτεύουσα της κεντρική Κίνας, Wuhan, η οποία και θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τις υπόλοιπες μητροπόλεις και αναμένεται να μετατραπεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Οι ενός χιλιομέτρου ψηλοί Phoenix Towers θα χτιστούν σε ένα νησί, που θα φτιαχτεί στη λίμνη, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.



Το αρχιτεκτονικό γραφείο, με έδρα το Λονδίνο, Chetwoods Architects έχουν σχεδιάσει δυο πύργους, που εκτός από το εντυπωσιακό τους ύψος θα διαθέτουν και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ο ένας θα στεγάσει το ψηλότερο "ζωντανό τείχος» του κόσμου, έναν κήπο που θα αναπτύσσεται κάθετα στο εσωτερικό του και ο άλλος θα περιέχει το ψηλότερο καλειδοσκόπιο του κόσμου.

Η αύξηση του πλούτου της Κίνας και το αυξανόμενο διαθέσιμο εισόδημα του πληθυσμού έχει οδηγήσει σε αύξηση του εγχώριου τουρισμού και οι Phoenix Towers θα μετατραπούν σε ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της χώρας.



Φροντίζοντας και για τους ντόπιους, που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, οι κοινόχρηστοι χώροι των πύργων θα παραπέμπουν σε τουριστικά αξιοθέατα από όλο τον κόσμο.

Έτσι, μια τούρκικη πλατεία θα στεγάζει ένα παραδοσιακό παζάρι, ένας δρόμος αφιερωμένος στην Ιαπωνία θα διαθέτει ιαπωνικά εστιατόρια και καταστήματα και μια “γαλλική” ζώνη θα περιλαμβάνει μια αναπαράσταση ενός τυπικού γαλλικού δρόμου.

Παίρνοντας το όνομα τους από δύο μυθικά κινέζικα πουλιά, το Feng και το Huang, οι πύργοι θα στεγάσουν ένα μείγμα γραφείων, κατοικιών, καταστημάτων και εγκαταστάσεων αναψυχής.



Η επένδυση, ύψους £ 1.200.000.000 αναμένει την τελική έγκριση από το δήμαρχο του Wuhan, και η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος και οι πύργοι να είναι πλήρως λειτουργικοί έως το 2018.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.