Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Δεν έχει Έμπολα τελικά η Νιγηριανή στη Σιγκαπούρη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η Νιγηριανή, η οποία νωρίτερα σήμερα μεταφέρθηκε στον θάλαμο απομόνωσης νοσοκομείου της Σιγκαπούρης, δεν έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα όπως εκφράζονταν φόβοι, σύμφωνα με την εφημερίδα Straits Times.

Ο Φίλιπ Τσου, επικεφαλής του κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα, ανακοίνωσε ότι η Νιγηριανή δεν είχε προσβληθεί από τον ιό και έλαβε εξιτήριο.

«Παραλάβαμε έναν ασθενή με ιστορικό από την Νιγηρία», είπε ο Τσου και πρόσθεσε ότι δεν προέκυψε η γυναίκα αυτή να «είχε έρθει σε επαφή με κάποιον που εμφάνιζε ύποπτα συμπτώματα ή με κάποιον πάσχοντα» από τον ιό.

Η γυναίκα, περίπου στα 50 της, πιστεύεται ότι ταξίδεψε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου με πυρετό, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η χειρότερη επιδημία Έμπολα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 1.069 ανθρώπους ανά τον κόσμο με 1.975 ύποπτα κρούσματα, τα περισσότερα στη Γουινέα, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Στην Ασία δεν έχουν καταγραφεί κρούσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.